Tudtad-e?

[vc_row][vc_column][vc_hoverbox image=”307″ primary_title=”” hover_title=”Tudtad?” hover_background_color=”custom” hover_custom_background=”#a4d68f”]Mobilfizetésnek hívunk minden olyan pénzügyi tranzakciót, amelynek lebonyolítását telefonunkról hajtunk végre. Csak egy Mastercard vagy Maestro bankkártya kell hozzá, amit mobilfizetéses alkalmazással digitalizálhatsz, majd ezután úgy használhatod a telefonod, mintha bankkártya lenne. Így még Pin kódod sem kell, elég, ha feloldod a képernyőzárat a telefonodon.

 

[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_hoverbox image=”316″ primary_title=”” hover_title=”Hogyan működik?”]Az NFC (Near Field Communication) egy olyan technológia, mellyel néhány cm távolságból gyorsan és biztonságosan tudunk adatokat cserélni az NFC képes okostelefonjainkkal. A kommunikáció automatikusan elindul a két NFC képes eszköz összeérintésével, nem igényel azonosítást.

 

 

 

[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_hoverbox image=”310″ primary_title=”” hover_title=”Tudtad?” hover_background_color=”custom” hover_custom_background=”#a4d68f”]Kártyád elmentését követően, amennyiben vásárláskor az NFC kompatibilis POS terminálokhoz érinted az NFC képes okostelefonodat, már ki is fizetted a megvásárolni kívánt terméket.

[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_hoverbox primary_title=”Online fizetés” hover_title=”Tudtad?”]Ha elmentetted a Simple fiókba bankkártyádat, online is pillanatok alatt fizethetsz. Nem kell bankkártyát keresgélni, bepötyögni a számokat, egyszerűen elég belépni a SimplePay felületén a felhasználóneveddel és jelszavaddal.

 

 

 

[/vc_hoverbox][/vc_column][/vc_row]