Mi az a kiterjesztett valóság, és hogyan segíthet webáruházadnak? – Lévai Richárd

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

Egyáltalán mi a kiterjesztett valóság fogalma? Első hallásra talán a VR szemüvegek által nyújtott felhasználói élményre gondolhatunk, azonban ez sokkal több annál. És mégis miért segítene ez rajtad, mint vállalkozó? Bele se gondolunk sokszor olyan alternatív megoldásokban, ami nem a direkt marketingről szól, viszont legalább ugyanannyira hasznos, és költséghatékony vonzóerő lehet webshopunk számára.

Lévai Richárd videójában olyan egyszerűen nagyszerű tippeket találhatsz, amelyek segítik fellendíteni vállalkozásodat. Segítenek abban, hogy vásárlóid ne csalódjanak termékeidben a kiszállítást követően, támogatják vevőidet a megfelelő döntések meghozatalára, és melletted állnak, amikor márkád népszerűsítése a célod.

Vágj bele Te is, és használj kevésbé megszokott marketinges megoldásokat fejlődésed érdekében.

VIDEÓK