Talált pénz a weboldaladon – ezért fogod imádni a pop upokat – Janata Kriszta, Marketing Commando

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

https://youtu.be/81KHU7jP4Fo

Pop-upok: talált pénz, vagy agresszív marketing eszköz?

A mérleg karja arra dől, amerre Te szeretnéd. Csak rajtad múlik, hogy a pop-upok milyen hatást keltenek vásárlóid körében. Az online kereskedelem megjelenésével olyan új marketing eszközöket ismerhetünk meg, amelyeknek egyik kiemelkedő kelléke a pop-up. Sokan azt gondolják, hogy semmi másra nem jók, mint a vásárló elijesztésére, ez azonban nem így van, ugyanis sok esetben hatalmas segítséget nyújtanak érdeklődőink számára. Mint minden mást, őket is gondosan kell kezelnünk.

Janata Kriszta, a Marketing Commando tanácsadója minden tapasztalatát összegyűjtve mesél a legkifizetődőbb szövegezési megoldásokról, azok fajtáiról, és hatásairól.

Ne félj valami újat kipróbálni, hiszen a marketing eszköztára kifogyhatatlan, és minél jobban hasznosítod őket, annál eredményesebb lesz vállalkozásod is.

VIDEÓK