Ismerd meg a SimpleTrends Podcastot! – Segítünk sikerre vinni a vállalkozásod!

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

Szervezetfejlesztés, folyamatok, értékesítés, marketing, PR, cégvezetés olyan lényeges témák, melyek nélkülözhetetlenek egy vállalkozás életben maradásához és előrelépéséhez. Digitális gazdaság, adatok, e-commerce, fintech és IT security megoldások, mesterséges intelligencia… Segítünk, hogy minden olyan dologban jártas legyél, ami egy stabil, előremutató működéshez szükséges. Mindezt tényekre, esettanulmányokra, kutatási eredményekre alapozva, gyakorlati tippeken és létező problémák kielemzésén át, a magyar piaci sajátosságoknak megfelelően átadva.

Bemutatkoznak podcastsorozatunk hostjai. Geda Zsófi, az OTP Mobil PR & marketing szakértője. Kovács Geri, üzletfejlesztési menedzser az OTP Mobilnál. Szabó Gergő, a cég Marketing vezető és a Simple alkalmazás termékfejlesztési vezetője. Valamint Pintér Robesz, a Corvinus oktatója, digitalizáció kutató, a Digiméter alapítója. Céljuk, a lehető legkézzelfoghatóbb tudással támogatni Titeket, szakemberek bevonásával!

A SimpleTrends Podcast havonta több epizóddal jelentkezik majd, melyeket az alábbi felületeken érhetsz el:

Spotify: link

Apple Podcast: link

Google Podcast: link

Youtube: link

Ismerd meg a SimpleTrends Podcastot és iratkozz fel a csatornáinkra!

Nem állunk meg itt. Ugyanis a SimpleTrends nem csak egy podcast, de egy olyan szakmai oldal is egyeben, ahol hasznos cikkekkel, fontos kutatási eredményekkel, eseményajánlókkal is várunk. Ha mégtöbb tudásra szomjazol, keresd weboldunkat (www.simpletrends.hu) hogy ne maradj le legfrissebb tartalmainkról.

PODCASTEK