5 out of the box marketing/kommunikációs trend/ötlet vállalkozásodra szabva

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

Elrettentő nemzetközi példák, jó gyakorlatok, az aktuális marketingtrendek legérdekesebb és legvitatottabb gyöngyszemei… inspiráló kampányok, melyek a te sikeredhez is hozzátehetnek. Érdekel a marketing? Dolgod van vele? Olyan termék vagy szolgáltatás kerül ki a kezeid közül, melyet a versenypiacon kell érvényesítened? Akkor ez a beszélgetés neked is szól! Ebben az epizódban Geda Zsófia az OTP Mobil PR és marketing szakértője a FleishmanHillard Café Account Directorával, Szatmári Péterrel beszélget, napjaink meghatározó marketing/kommunikációs trendjeiről, gyakorlati hasznukról, pozitív (vagy éppen negatív) kifutási esélyeikről.

  • Meddig él egy trend?

  • Mik a legmeghatározóbb stratégiák napjainkban?

  • Mikor és hogyan érdemes újítani?

  • Milyen extrém példákkal találkozhattunk az elmúlt években, amelyekből tanulva a gyakorlatban is profitálhatunk?

  • Miért és hogyan lesz valaki negatív példa és hogyan kerülhetjük el, hogy éppen mi legyünk azok?

Ha kíváncsi vagy rá, hogyan látja ezekre a kérdésekre a válaszokat Szatmári Péter és milyen gyakorlati tippekkel, tanácsokkal látná el a kereskedőket, akkor indítsd el a lejátszót!


A SimpleTrends Podcast havonta több epizóddal jelentkezik majd, melyeket az alábbi felületeken érhetsz el:

Spotify: link

Apple Podcast: link

Google Podcast: link

Youtube: link

Ismerd meg a SimpleTrends Podcastot és iratkozz fel a csatornáinkra!

Nem állunk meg itt. Ugyanis a SimpleTrends nem csak egy podcast, de egy olyan szakmai oldal is egyeben, ahol hasznos cikkekkel, fontos kutatási eredményekkel, eseményajánlókkal is várunk. Ha mégtöbb tudásra szomjazol, keresd weboldunkat (www.simpletrends.hu) hogy ne maradj le legfrissebb tartalmainkról.

PODCASTEK