Versenyelőny természetes intelligenciával? Hol az AI helye?

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

Manapság nincs már szakmai konferencia AI témára épülő előadás nélkül, ahogyan az online térben is megannyi fórum hirdeti jelentőségét, piacformáló hatásait, újfajta nyomást helyezve ezzel a kis és középvállalkozói rétegre. De, aki kimarad, az tényleg lemarad? Berze Márton az Onlife társalapítója a megszokottól eltérő perspektívából mutat rá hogyan érdemes súlyozni a mesterséges intelligencia szerepét a sikerhez vezető tényezők között.

Berze Márton, az Onlife társalapítója. Politológusként végzett, volt szabadúszó szövegíró, marketingvezetője hazai nyelviskolának, operatív vezetője tartalommarketing ügynökségnek, dolgozott politikai kampányok kommunikációján. 2020-ban alapította meg saját cégét, a The Underground marketingügynökséget, amely 2020-ban az Onlife Üzleti Konferencia szervezőjeként tette le a névjegyét a piacon. Geda Zsófi ezúttal arról faggatta, mi a véleménye az AI körüli hyperól és arról a nyomásról, ami a kis és középvállalkozók vállára került a mesterséges intelligencia megjelenésével. Egyedi látásmódja, nyers őszintesége, tanulságos példái elgondolkodtatóak lehetnek.

Az adásban érintett legfontosabb kérdések:

02.10 – Mennyire kell engedni a nyomásnak? Fontos-e, hogy elsők legyünk az AI használatával? Miben jelenthet versenyelőnyt az AI és mire nem érdemes használni?

11.15 – Mi jelenthet valódi versenyelőnyt, ha nem az AI?

12.15 – Hogyan érdemes közelíteni az AI felé? Milyen eszközöket érdemes mellé tenni, hogy valódi versenyelőnyre tehessünk szert?

18.02 – Miért jó példa a Toyota?

20.00 – Mi történik, ha nem tudunk mindent adat alapon mérni, vagy ha az adat nem ad elég információt? Még az Apple is hibázhat…

23.20 – Hol és hogyan használják jól az AI-t?

27.00 – Magyarországon mik a jellemző megközelítések az AI kapcsán?

30.30 – Az Onlife-hoz érkezők, hogyan viszonyulnak az AI-hoz?

36.40 – Milyen területei vannak a people managementnek, amit nem aknázunk ki, pedig aranybánya lenne? Milyen eszközökhöz nyúlhatunk a siker érdekében, hol keressük a valódi versenyelőnyt?

44.15 – Miért nem érdemes görcsölni az AI betörésén kis és középvállalkozóként?

Ha érdekelnek a válaszok, akkor helyezd magad kényelembe és indulhat a lejátszás!

A SimpleTrends Podcast havonta több epizóddal jelentkezik majd, melyeket az alábbi felületeken érhetsz el:

Spotify: link

Apple Podcast: link

Google Podcast: link

Youtube: link

Ismerd meg a SimpleTrends Podcastot és iratkozz fel a csatornáinkra!

Nem állunk meg itt. Ugyanis a SimpleTrends nem csak egy podcast, de egy olyan szakmai oldal is egyeben, ahol hasznos cikkekkel, fontos kutatási eredményekkel, eseményajánlókkal is várunk. Ha mégtöbb tudásra szomjazol, keresd weboldunkat (www.simpletrends.hu) hogy ne maradj le legfrissebb tartalmainkról.

PODCASTEK