Hogyan javítsd webshopod hatékonyságát – Szilágyi László, ActionCOACH

Cikkeink nem minősülnek sem jogi, sem egyéb üzleti tanácsadásnak, az itt közölt információk nem teljeskörűek és nem helyettesítik a megfelelő szakemberekkel történő konzultációt. Cikkeinket nem frissítjük rendszeresen, az abban foglalt információkat ezért mindig ellenőrizni szükséges.

https://youtu.be/GBTZgLanJIg

Mindannyiunk gazdagodott már élete során olyan tapasztalatokkal, amikor fejest ugrott valami újba, valami szokatlanba, kis idő múlva pedig megszállta a „Jobb akarok lenni” életérzés. Így van ez akkor is, ha webshopot üzemeltetsz, de a forgalmad egy ponton stagnálást eredményez. Ne ess kétségbe, hiszen mindig van hova fejlődni.

Szilágyi László, az ActionCOACH Magyarország üzleti coach-a megtanít arra, hogy milyen szempontok szerint kell gondolkodnod, hogy nagyobb forgalmat generálj, és milyen fontos elemei vannak a pontos tervezésnek már a webshop indítás első pillanatában.

Akár webshop tulajdonos vagy, akár gondolkodsz rajta, mindenképpen érdemes megfogadni a tanácsokat, hogy minél tovább juss a sikerhez vezető úton.

ezekről se
maradj le!